Bolesti břicha po orgasmu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #454345 3.5. 22:14

Často mívám po orgasmu třeba na půl nebo hodinu bolesti v dolní půlce břicha. Myslela jsem vždycky, že to je od dráždivého tračníku, ale nedávno jsem zjistila, že mám dysfunkční pánevní dno, a teď si myslím, že to bude bolest spíš pánevního dna, protože je ostatně podobná menstruační bolesti. Nicméně vrtá mi hlavou jedna zvláštnost: Po nějaký úmyslně iniciovaný masturbaci ji moc nemívám, zato když mě vzbudí orgasmus ze snu, tak to bolí vždycky.

Nedávno jsem se v noci vzbudila neobvykle nadržená a nemohla jsem si pomoct než se pokusit se udělat rukou, přestože jsem věděla, že to neni dobrej nápad - že pak nebudu moct usnout. Že tu nespavou hodinu budu mít bolesti, to mě nenapadlo.

Došla jsem tedy k závěru ze mam bolesti zpravidla po nočních orgasmech. Když už jsem ale byla tentokrát při nočním orgasmu výjimečně vzhůru, tak jsem si všimla další možný souvislosti, a sice nejen že byl ten orgasmus jako obvykle extrémně slabý a špatný, ale dokonce jsem necítila ani oněch několik stahů. Napadá mě tedy, že vzrušení bez stahů na konci pánevní dno nechá ještě ve větší hypertenzi než v jaký je standardně. Cviky na uvolňování pánevního dna jsem zkoušela, ale snad krom jednoho mi žádnej vůbec nefunguje.

Má s tím některá taky zkušenost?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Na tuto otázku zatím nikdo neodpověděl.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist