Půjček se nemusí bát ani matky na mateřské dovolené

Pokud se vám nedávno narodilo miminko, prožíváte určitě radostné chvíle, které nic na světě nenahradí. Na druhou stranu ale velice dobře víte, že nyní budete muset vyjít s nižšími příjmy. Ženy na mateřské mohou počítat jenom s peněžitou podporou v mateřství a následně s rodičovským příspěvkem. Miminko ale každou chvíli něco potřebuje: plínky, oblečení. Výdaje stoupají více než kdy jindy. Co teď? Pomůže půjčka.

Úvěry šité na míru ženám na MD

V současnosti jsou půjčky pro ženy na MD jedním z možných řešení situace matek. Pokud byste jako žena na mateřské šla do banky a žádala zde o úvěr, neuspějete právě proto, že nemůžete doložit dostatečný příjem. Ovšem požádáte-li o půjčku nebankovní společnost, máte vysokou šanci, že ji dostanete. Řada společností nabízí své úvěrové produkty i matkám na mateřské.

Jak můžeme tyto půjčky charakterizovat?

  • Dají se uzavřít velmi rychle.
  • Peníze můžete mít na účtu i během několika minut.
  • Nepotřebujete žádná potvrzení o příjmech.
  • Obejdete se bez papírování. 
  • Úvěrové limity se pohybují do cca 10 000 Kč a doba splatnosti do 30 dnů.

Jak ušetřit za úroky?

Samozřejmě jako matka na mateřské s omezenými příjmy chcete ušetřit co nejvíce peněz na úrocích. Nemáte zájem platit zbytečné výdaje navíc. Proto jsou pro vás ideálním řešením úvěry, u kterých je první půjčka zdarma. V případě, že si u daného poskytovatele půjčujete poprvé a vrátíte půjčenou částku včas a v plné výši, nezaplatíte nic navíc.

Vše se dá vyřídit z klidu domova

Výhodou je, že se krátkodobé půjčky online dají sjednat přímo z klidu domova. Není k tomu potřeba nic víc než notebook s internetovým připojením. To je pro vás jako matku, která musí celé dny běhat kolem miminka, velice důležité. Nemusíte nikam chodit. Všechno zvládnete vyřešit od stolu a výrazně si ulehčíte svoji situaci.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist