Péče o rty

Krásné a zdravé rty jsou od pradávna považovány za symbol smyslnosti a sexuality. Každá žena chce mít rty neodolatelně krásné, hebké, jemné a voňavé, zkrátka dokonalé. Právě takové rty ženu omladí a přidají jí na sex-appealu i na sebevědomí.

Zimní období je však pro naše rty kritické, kvůli neustálým přechodům z tepla do zimy jsou totiž velmi namáhané. Nechrání je žádná tuková vrstva a nesmírně citlivě reagují na vnější vlivy. Pokožka úst je velmi tenká, tenčí než kdekoliv jinde na těle, proto si zaslouží daleko větší a intenzivnější péči. Rty obsahují jen velmi málo mazových žlázek, a tak je větrné a mrazivé počasí rychle vysušuje, jsou náchylnější k různým prasklinám a šupinkám. Nejen, že oschlé rty rozhodně nepůsobí esteticky, ale mohou i pořádně bolet. Máte tendenci si je olizovat, čímž celou situaci jenom zhoršujete, zasychající sliny totiž pokožku rtů nepříjemně dráždí. Podpoříte tak odlupování kůže a opary. Ochranná pomáda na rty by se měla stát Vaším věrným a nepostradatelným pomocníkem, a to nejen v zimě. Jako ideální prevence pro zimní období postačí pomáda Lip Balm, která dodá rtům potřebnou hydrataci a jemnost. K dispozici je ve dvou příchutích, amaretto a vanilla.

Pokud však Vašim rtům chcete dopřát skutečně výjimečnou péči, vyzkoušejte Youthful Lip Cream - krém pro mladistvé rty s UV ochranou z řady PowerRepair. Ten rty zjemní, hydratuje a díky vyhlazení vrásek také omladí, zároveň pomáhá předcházet tvorbě vrásek nových. Nanášejte ho ve slabé vrstvě dvakrát denně. Pro dosažení maximální efektu kombinujte krém s aplikací vysoce účinného retinolového séra na rty Youthful Lip Retinol Sérum, které vypíná vrásky rychleji. Současně také krásně vymezí kontury Vašich rtů, viditelně je projasní, ozdraví a dodá jim zdravější a mladistvější vzhled.

Nenechte Vaše rty trpět, věnujte jim mimořádnou péči s přírodními produkty PevoniaBotanica, kterou si zaslouží. Vaše rty Vám poděkuji.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist