Pár rad pro snadnější život v kanceláři

Diář pro rok 2016Pracujete o sto šest a kancelář se pomalu ale jistě stává vaším druhým domovem? Pak si rozhodně zasloužíte mít veškeré potřebné vybavení neustále při ruce a v dostatečném množství!

Vybavené pracovní zázemí

Dnešní doba sice přeje elektronickým „vymoženostem“, ale není nad to, zapsat si na papír, co ještě musíte udělat. Nenahrazujte příliš své staré zvyky a mějte vždy po ruce psací potřeby. Na tabletu se sice píše dobře, ale nervózním cvakáním propisky můžete s poťouchlým úsměvem „dohánět k šílenství“ méně oblíbené kolegy!

Kopírka zase nefunguje a tiskárna netiskne?

Nebo jste se jen klasicky zapomněli podívat do zásobníku na papír? Dostatek kancelářského papíru je základem, bez kterého se nelze obejít. Takže rada nad zlato – než začnete splašeně volat technika a vylívat si na něm vztek pro nefunkční kancelářské vybavení, mrkněte se, zda je vůbec na co tisknout a kopírovat.

Diář – vaše druhá hlava!

Přesně tak to má většina z nás. Co si nenapíšeme, to ve vteřině nevíme. Podstatné je, mít to kam napsat, a tím nemyslíme kancelářský stůl oblepený papírovými štítky. Ten si s sebou na schůzku vezmete jen těžko. Pořiďte si diář pro rok 2016, kde budete mít všechny pracovní schůzky, rodinné povinnosti i poznámky a vneste do svého vytíženého programu trochu řád.

A jak zní poučení? Než se necháte pohltit špatnou náladou, nejdříve vyzkoušejte nejjednodušší řešení.
  1. Papír a propisku mějte vždy u sebe nebo alespoň na stole
  2. Než začnete nadávat technikovi, vždy nejdřív zkontrolujte zásobník na papír
  3. Diář je lepší, než mít „vytapetováno“ barevnými papírovými štítky

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist