Nízké ceny letenek kolem světa s Levnocestovani.cz

Jste mladé ženy, maminky na mateřské dovolené nebo jste unavené z celodenní práce? Kdo z nás by se neviděl na pláži s vychlazeným koktejlem v ruce? A že i to jde levně a jde to i s dítětem představí Levnocestovani.cz, jeden z největších českých zprostředkovatelů nejlevnějších letenek na trhu.

Zakynthos za nízkou cenu

Kde nakoupit levné letenky

Levnocestovani.cz neupozorňuje jen na akce leteckých společností, ale také na chyby v tarifech, výprodeje míst a výprodeje sedadel charterových letů, které bývají velmi levné a dostanete se tak do celého světa. Hlavní doménou jsou všechny tyto letenky a v tom Lenovcestovani.cz vyniká. Letenky po Evropě za pár stovek nebo kolem světa za zlomek původní ceny. Neunikne žádná akce a často je stránka první, kde je najdete.

Jako velmi přínosné mohou být také magazínové informace o cestování. Jak nakoupit letenku pro dítě, cestování z kojencem a jak mu uvolnit ouška batoleti i sobě, osobně ověřené informace a zkušenosti, které poradí v každé situaci.

Ženeva a další evropské destinace levněji

Když cestovat začínáte

Komunita zkušených cestovatelů a cestovatelek je na Lenocestovani.cz obrovská, poradna je vždy připravena a odpověď na nejrůznější otázky najdete.

Pokud cestovat začínáte naleznete články s radami pro individuální turistiku a také budete krok za krokem provedeni vším od koupě letenek a pojištění po rezervaci hotelu.

Ke každé destinaci je k dispozici detailní průvodce, který poradí zda ušetříte více stravováním v supermarketu, na jaké ceny se připravit, jak se dostat z letiště do hotelu nebo jak funguje veřejná doprava.

Dovolená s Levnocestovani.cz

Pokud nejste jazykově vybaveni najdete zde také základy úředního jazyka dané země nebo kde se nechat ošetřit.

K dispozici jsou také tipy na výlety pro děti i seniory.

Necítíte se na to?

Levnocestovani.cz shromažďuje všechny levné cesty a často se stane, že i cestovní kanceláře nabízejí něco, co je zrovna výhodné. Najdete zde například akce na last minute zájezdy nebo letenky. Zda je cena opravdu dobrá si můžete snadno ověřit tím, že ji porovnáte s kalkulovanou cenou v průvodci.

Last minute zájezdy na Zakynthos a jiná místa

Odebírejte novinky a nic vám neuteče!

Každá výhodná nabídka je často pryč během pár minut nejpozději hodin. Sedadla v letadle nejsou nekonečná a čím dříve budete o akcích vědět, tím je větší šance, že zrovna vy koupíte na požadvaný termín letenku do té nejlepší destinace.

Mimo to získáte i články, které nejsou publikované. Například tipy na to jak levně procestovat Maledivy a Srí Lanku a kdo by zrovna tam nechtěl?

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist