Firemní úklidová chemie a úklidová technika - mopy, úklidové sety, úklidové vozíky

Čistota pracovního prostředí by měla být automatickou součástí každého pracovního dne. Docílit jí může být lehčí, než se zdá, ba co víc s profesionálními úklidovými prostředky a moderní úklidovou technikou to bude hračka.

Podlaha tvoří bezpochyby vizitku každé společnosti. Nezbytná je nejen její funkčnost, ale především reprezentativní vzhled. Protože se jedná o nejvíce zatěžovanou oblast v místnosti, musí hodně vydržet. Čistá podlaha rozzáří celou místnost a na návštěvníky zapůsobí pozitivním dojmem, zatímco zanedbaná může naopak hosty odradit od dalšího návratu. Aby podlaha zůstala krásná, bez šmouh a skvrn, je třeba ji neustále udržovat v čistotě, což může být někdy náročné, obzvlášť v době plískanic. S dobře zvolenými úklidovými prostředky a správnou úklidovou chemií to však bude hračka. Profesionální úklid nemusí být žádná věda.

Díky rozmachu úklidové techniky náleží košťata jen sněhulákům nebo čarodějnicím. Do reálného světa už skoro nepatří. Nahradily je mopy z kvalitních mikrovláken, s nimiž jde práce snadno od ruky. K nim patří přehledně uspořádané moderní úklidové vozíky, díky kterým je úklid daleko snazší, protože je všechno, co je potřeba pěkně po ruce a ergonomicky přizpůsobeno vaší práci. Jsou lehce ovladatelné, ale zároveň stabilní, vybaveny povětšinou plastovým ždímačem, pevným podvozkem a ergonomickou rukojetí. Dobře vybavený úklidový vozík s kvalitním mopem ušetří nejen čas, který lze strávit daleko smysluplněji, ale také spoustu námahy a zejména peněz. Pokud je plocha, kterou je nutné denně mýt, větší je vhodné se zamyslet nad použitím mycího stroje, který vaši efektivitu a kvalitu posune zase o třídu výše. 

Nejlepšího efektu lze dosáhnou pomocí profesionální úklidové chemie, která je určena na údržbu různých typů podlah – na dřevěné, laminátové, kamenné podlahy, na dlaždice či parkety. Nejen, že díky těmto prostředkům bude Vaše podlaha dokonale dezinfikovaná, čistá, lesklá a voňavá na dlouhou dobu, ale také chráněná před poškozením a následný úklid bude i rychlejší a efektivnější. Nehrozí neustálé vracení se ke šmouhám, které nebyli za mokra vidět, ani nebude třeba přílišné opakování úklidu, protože podlaha zůstane čistá déle. Vhodná chemie zároveň zvýší odolnost proti mechanickému opotřebení a tím sníží náklady na další údržbu. Investice do kvalitní úklidové techniky a  koncentrovaných čisticích prostředků se tak rozhodně vyplatí. Nekupujte vodu! Plaťte jen za prostředky obsahující aktivní a funkční látky.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist