Dětský obchod

Hry na různé profese jsou mezi dětmi velmi populární. Děti se totiž rády na chvíli stávají dospěláky a zkouší si tak nové role. Proto se tento druh her těší velké oblibě, hraním na vysněné povolání si děti vyzkouší, co všechno jejich vytoužené zaměstnání obnáší, zároveň rozvinou jejich fantazii i osobnost. Jsou odrazem jejich pozorování a vnímání skutečnosti. Ať jsou to hry na doktory, na kuchaře nebo třeba na prodavače. Pokud i Vaše ratolest prodávání a nakupování přímo miluje, pořiďte jí dětský obchod, díky kterému si užije mnoho zábavy celé hodiny.

Dětské obchody jsou výbornou naučnou hračkou pro všechny malé obchodníky, pro kluky i holčičky. Jsou kvalitní, v pestrých barvách, vyrobené ze zdravotně nezávadných materiálů, s perfektně propracovanými detaily.  Děti se pomocí nich učí zábavnou formou hospodařit s penězi, získávají povědomí o financích, počítají dětské mince a bankovky, procvičují si při ní důležité komunikační a sociální dovednosti, upevňují své sebevědomí, osvojují si řadu poznatků o světě. Jsou tak pro ně dobrým tréninkem na běžný život, připravují je na reálnou situaci.

Na výběr jsou menší mini markety s pokladnou i nákupním vozíkem na kolečkách, ale i větší supermarkety s bohatou výbavou, včetně nákupního košíku a maket různých druhů potravin, takže si malý prodavač bude připadat jako v opravdové prodejně. Elektronické pokladny, které jsou jejich nedílnou součástí – vždyť, co by to bylo za obchod bez pokladny!, se pyšní řadou funkcí. Mají dotykovou obrazovku, čtečku kódů i platebních karet, funkční mikrofon, skener zboží, váhu, mince i papírové bankovky. Kromě obchodů nabízíme i prodejní stánek, pomocí něhož si dokonce může Vaše dítě doma udělat vlastní trhy. Stánek má pevnou a kvalitní konstrukci, látkovou stříšku proti slunci i dešti, funkční pokladnu i reklamní tabuli. Díky jeho velikosti se v něm zabaví i více dětí najednou.

Dokoupit můžete také další příslušenství, jakou jsou nákupní tašky na kolečkách, piknikové koše nebo set plastových potravin, kovové mince či papírové bankovky.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist