Chcete vytvořit svým blízkým dokonalé teplo?

Moderní žena se snaží vytvořit moderní domácnost. Spojuje v ní věci zdánlivě nespojitelné. Využívá tradic svých matek, babiček a prababiček, ale přitom je přizpůsobuje současné době. Výsledkem může být dobře vedená domácnost, která všestranně sází na dobré jméno žen hospodyněk, ale přitom jim dokáže moderními přístroji a zařízeními ulehčit práci. Přesně to platí i v oblasti topení.

Povinnost udržovat rodinný krb

V časech minulých se považovalo vždy za povinnost ženy udržovat teplo rodinného krbu. Bylo to míněno jak obrazně ve smyslu tvorby pohodové rodinné atmosféry, kde každý člen rodiny může své radosti a strasti sdílet s ostatními a těšit se z jejich blízkosti, tak i konkrétně. Tady máme na mysli skutečný rodinný krb, topidlo, které zahřeje domov a nikdy nevyhasne. I tato povinnost padá na bedra ženy a dámy se jí nezříkají. Naopak, považují za svoji čest a hold svých schopnostem, že dokážou vytvořit atmosféru, do níž se všichni členové rodiny rádi vracejí a zároveň i zajistit místo, kde se mohou ohřát. Pomohou jim v tom sálavé a akumulační krbové vložky. Usnadní jim práci. Zajistí stabilní teplo po dobu mnoha hodin, o které se žena nemusí prakticky vůbec starat.

Prach se neškvaří

Nedochází k žádným výkyvům teplot. Do místnosti zároveň teplo proniká postupně, pomalu. Dá se velice plynule regulovat. Nikdy se nestane, že by bylo přetopeno a v místnosti se nedalo dýchat. Jak se přesvědčíte na Flamen.cz, jde zároveň o velmi zdravý způsob vytápění. Nikdy se totiž na topidle nepřehřeje prach. Bolestí klasických kamen je právě škvařící se prach na topném tělese a vysoušení vzduchu. Takové prostředí nesvědčí astmatikům alergikům ani lidem, kteří trpí chorobami horních cest dýchacích. U sálavých a akumulačních krbových vložek naštěstí nic podobného nehrozí, což ostatně vyplývá i z principu jejich funkce. 

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist