Prerusovany styk a vase zkusenosti

Otázku položila: Bývalá uživatelka #173903 26.7.2016 14:37

Ahoj holky, prosim vas, kolik z vas tuto metodu praktikuje? A kolik z vas pri tom otehotnelo?

Sex
  • 27.07.2016 1:39:05 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 27.07.2016 1:39:05 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja s manzelem jinou antikoncepci nemame. Uz 4 a pul roku a s predchozim pritelem to taky fungovalo nekolik let. Ted s manzelem mam i jiste, ze kdyz chceme, tak jsme oba plodni, takze opravdu nam funguje prerusovani. Kamaradka tak s manzelem taky zije uz leta a nic, ma dve deti, dalsi nechce a takhle se chrani. Ale je fakt, ze to chce byt v situaci, ze kdyby dite nahodou prislo, tak ok nebo sledovat jeste pro jistotu plodne dny a v tech sex vynechat.

  • Jsem přesvědčená o tom, že přerušovaná soulož je nejlepší ochrana. Když dokonale znáš své tělo a máš spolehlivého partnera, tak je otěhotnění nemožné. Vím to z vlastní zkušenosti. Sexuálně žít jsem začala v 19 letech a ani jednou jsme s partnerem při sexu nepoužili kondom ani HA. Nyní je mi 43 let a mám dvě děti, které byly plánované. To znamená 24 let přerušovaného sexu se stejným partnerem (jiného sexuálního partnera jsem nikdy neměla) bez neplánovaného těhotenství. Ale jak říkám, vyznat se ve svém těle a mít spolehlivého partnera (nejlépe jen jednoho), což v mém případě platí, a nemůžeš otěhotnět. :)

  • Znam jeden par,co takto otehotneli...Asi opravdu bude platit,staci kapka a je z tebe tatka :-)
    My to takto provedli jednou a neotehotnela jsem.

  • ludus26.7.2016 15:19

    moj prerusovany styk ma dnes 12 rokov :)

  • My to praktikovali přes rok a půl a nikdy se nic nestalo, když jsme se začali snažit o mimčo tak nám to vyšlo za 3měsíce, znám takhle jeden pár, který to praktikuje léta a nic. Je to vše individuální.

  • werysek16926.7.2016 15:24

    Nám to fungovalo rok a půl a nyní jsem těhotná:-D

  • Po te co se nam narodil prcek, jinou antiku jsme nemeli a po 19 ti mesicich jsme zjistily, ze cekame miminko, nicmene to se neudrzelo :( a tak musime vyckat a snazit se uz na ostro :)

  • Taky uz tak fungujeme 2roky. Od zari se budem snazit o druhe, tak uvidime jak jsem plodna teda. Prvni trvalo rok. Jinak si myslim, ze kdyz to chlap umi, tak problem neni. A myslim, ze kdyz to chlapovy ujede, on to vi. Ten muj je zodpovedny, a jeste mu to neujelo a na ty kapicky lasky moc neverim. Jestli tam nejaka spermie je, tak je nejaka slaba. 😄

  • U mě to fungovalo s každým přítelem, prostě jsme se občas častěji sobě vyhýbali, když jsem měla největší chuť a nic se nestalo :-D . Otěhotněla jsem, až když jsme si řekli, že to zkusíme kvůli miminku naostro a po 5 měsících se povedlo.

  • Pie.com.key26.7.2016 16:17

    Ahoj, já neberu antikoncepci už pátým rokem a zatím v pohodě, a to i v období, kdy byl sex několikrát denně, ne týdně :) Asi mám štěstí na spolehlivé chlapy, nebo jsem neplodná :D ale ovulaci mám, poznám ji, cyklus pravidelný... je dobré znát své tělo. Přerušovanou soulož tak praktikujeme jen v plodné dny. Ale ber v potaz, že nejsme stroje. Vlastní tělo tě může překvapit, takže pokud bys případné těhotenství chtěla řešit potratem, tak bych se radši chránila jinak...

  • lulatko26.7.2016 16:24

    Je to otázka spíš pro chlapy, protože tohle je metoda, která závisí výlučně od nich. Jsem na přerušované 15 let se stejným partnerem, otěhotněla jsem vždycky pouze plánovaně (4x, z toho bohužel 2 těhu skončily potratem), a to nejpozději druhý cyklus snažení, takže úspěšnost přerušování v našem případě není dána případnou neplodností. Plodné a neplodné dny neřeším; nebo spíš tak, že od MS do ovulace a pár dní po ní přerušovaná, pak cca 8 dní do další MS už ani nepřerušujeme, necháváme volný průběh.
    Spíš zvaž, nakolik by případné těhu bylo pro Tebe fatální. Ne každý chlap je na přerušovanou vhodný, musí se umět dokonale ovládat a být na něj 100% spoleh. Na "kapky lásky" či "uklouznutí nohou" nevěřím, to by musel dostat snad křeč do nohou. Když už by se stalo nebo měl pochybnosti, pak se rozhodně okamžitě přiznat, abys případně mohla ještě sáhnout po pilulce PO. Sice žádné terno, ale pořád je to možnost záchrany před nechtěným těhotenstvím, pokud se to s ní nepřehání.

  • Já to praktikovala 4 roky a nikdy nic až když jsme chtěly tak se zadařilo. Ale jako ochranu nevím nevím...není o jistota...

  • Hanicka.K26.7.2016 17:57

    Praktikovali jsme ji 4 roky a nic. Nijak jinak se nechránili. Známá mě strašila tím že to není možný a že asi něco bude špatně... No a sotva jsme přestali přerušovat kvůli otěhotnění, povedlo se (i když to pak nedopadlo) jak kdo no... :)

  • Ono jde taky i o frekvenci styku celkové.pokud je sex párkrát do týdne a chlap je nadrzenej, tak je to horší než když je to pravidelně.dalsi věci je i věk partnera- mladí kluci toto málokdy opravdu dobře zvládají.
    S manželem jsme toto nějakou dobu bez problémů praktikovali a dobrý, on se svojí předešlou taky 10let a děti měli až když chtěli.

  • mishel9926.7.2016 20:26

    Znám dva páry, který mají z přerušovanýho styku dvě děti. Moje ségra má dvě a kamarádka taky dvě, asi je to taky náhoda a záleží jestli je styk kolem plodných dnů. Protože mezi ségry dětma jsou tři roky a mladší je 5 let a další na cestě není. Mezi kamarádky dětma jsou čtyři roky a ta si pak hned nechala dát Mirenu. Nějakou dobu jim to oběma vycházelo, ale ne na 100% :-) Je to trošku jako Ruská ruleta :-) My s partnerem jsme přerušovaný styk praktikovali rok, ale věděli jsme, že budeme chtít po dokončení rekonstrukce bytu mimčo, takže by případné selhání nebyla žádná tragédie. Rok nám to fungovalo a po naplánování jsem otěhotněla v prvním cyklu. Ale je fakt, že se dá otěhotnět i s tělískem, s kondomem, 100% antikoncepce asi stejně není :-).

  • praktikovala jsem docela často asi 3 roky a nikdy nic. podle mě když to chlap umí, tak problém není. myslím si, že ty, co otěhotněly z přerušovaného styku, tak jejich partner nepřerušil včas a třeba trochu vypustil dovnitř a styděl se to přiznat...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist