má cenu to vyšetření podstoupit?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #78354 5.11.2012 10:22

Dobrý den v roce 1997 sem utrpěla uraz mam postiženou malou pravou čast malého mozečku tam kde je micha a sou tam i mišni nervy a pravě tam je i rovnovaha na chození a to je postižené existuje naka pomoc? Ted je mi 31.let jsem z Frýdku-Mistku děkuju za odpově v roce 1997 sem byla v rehabilitačním uatavu Chuchelna kde sem se naučila znova chodit pak jsem jelá domu po několiká bdnech sem oslavilá 18,roku a hned sem přešla k dospělemu lekaři a ten mi předepsál uplně jine leky ktere se smicháli stěmá mojimá a přestalá sem chodit uplně,nedavno jasem psalá na internet že sem po uraze atd. a ozval se mi jeden lekař mudr. Pavel Jakeš z Brna a napsál že by mi mohl pomoct alé musim přijed do Brna kde mě první vyšetři abý věděli jak mě maji lečit, myslite že mi tam trochu pomohou kdýž podstupím to vyšetření? děkuji za odpověd

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)




  • Co jsem nepochopila, oc vlastne zadas? Chces nabrat odvahu k tomu, abys se rozjela do Brna? Chces povzbuzeni? Pises si o pomoc a kdyz se ti pak nekdo ozve, da Ti jiskricku nadeje, tak zase vahas, jestli prijmout?

    Devce, popadni prilezitost za pacesy a seber vsechnu viru kterou mas v sobe, bez viry to nepujde. V zadnem pripade se dopredu neobavej zklamani, dopredu byses tim pripravila o Tvou sanci na uzdraveni.

    Preji Ti hodne stesti a sil :-)

  • ještě dnes se na vyšetření objednej a rozhodně to nevzdávej. Píšeš sem opakovaně, je vidět, že tě to trápí, ale jen velice pomalu se odhodláváš k nějakému kroku. Pokud ti nevyhovuje některý z tvých lékařů není problém ho vyměnit za jiného s lepším přístupem. Už by bylo na čase si nechat udělat všechno dostupná vyšetření, aby některý odborník mohl zhodnotit tvůj aktuální zdravotní stav a aby se s tím mohlo začít něco dělat. Pusť se do toho, může ti to akorát pomoct.

  • promiň, ale já tě tedy vůbec nechápu.. tak prvně si tady často stěžuješ na to, že nemůžeš chodit a pak, když ti lékař nabídne pomoc se nás zde ptáš, zda máš pomoc přijmout - to přece musíš vědět sama.


    samozřejmě, že ano !!!

  • http://www.detox-jakes.cz/kontakt/
    jako tento dr. Jakeš? Pokud na lymfologii, možná bych zašla spíš za kapacitou - v Brně je kapacitou dr. Navrátilová. Jak na tebe dr. Jakeš došel?
    Jinak já bych se nechala poslat na vyšetření do Motola - at ti tam napíše doporučení obvodák - kamarádka tam byla odeslána, 2 měsíce ji tam zkoumali a domů se vrátila úplně nová (měla ale jiné problémy než ty, její souvisely s kloubama).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist