Zvíře pro dceru

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392362 23.3.2018 19:39

Ahoj holky... mám takovej divnej dotaz.... Mije čerstvě 14ti létá dcera si umanula, že chce pejska/kočku... Jendoho psa máme (11 let starého), který ji údajně ignoruje... Nebo jinak... Mazlí se/hraje si prý max 5 minut a pak odejde... Já bych ji kočku klidně i dovolila (máme velký rodinný domek s velikou zahradou), ale manžel nesnáší kočky.... A psa máme, takže pejska asi taky ne. Kdysi měla morče (7 let dozadu), o které nejevila zas tak velký zájem... Co by jste na mém místě dělali??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevim ale jelikoz psa mate tak by to proste stacit melo stejne to bude jen nachvili a treba ji to prejde zase 8-.

  • Dcera chce asi spíš hračku. Jenže zvíře není na hraní. Zeptala bych se jí, jak si teda představuje, že se k ní bude nové zvíře chovat. Protože jestli má dojem, že se zvířátko bude mazlit tak dlouho, jak ona bude chtít, a naopak nebude otravovat, když na něj nebude mít náladu, tak je asi jasné, že ji čeká akorát zklamání. Jak se stará o toho starého pejska? Jestli ho aspoň občas vyvenčí, nakrmí apod., tak bych o tom možná uvažovala. Jestli na něj kašle, tak bych jí nové zvíře nepořizovala ani náhodou.

  • Ivanka9023.3.2018 20:38

    A co potkana? Je to hrozně chytré zvíře, takový kapesní pejsek :) Můžete ho mít v garáži kdyby vadil zápach, když bude teplo hrát sis ním venku, chodit s nim na procházky ... Žije bohužel jen cca 3 roky, ale není náročný a žere víceméně všechno. Jen teda je asi lepší dítě pro dítě nadchnout, ne jít a vše koupit ale namotivovat jí.. třeba aby šetřila kapesné a z toho pořídila klec, třeba jen z druhé ruky,, aby si ho íi více vážila..

  • Měla jsem kocourka. Když jsem šla spát, lehl si mezi moje nohy a spinkal. Ráno mi zase chodil po břiše a čichal k obličeji, aby mě probral. Rád se mazlil a potřeboval pozornost, ale... Kočka potřebuje i svůj prostor, takže když se člověk chce mazlit, ona třeba ne :) Kocourek šel nakonec ke kamarádce, jelikož mamka kočky nesnáší. Zvíře mi nikdy nedovolila, i když jsem ho vážně chtěla. Tohle období jsem si nějak přetrpěla. Teď bych možná i zvířátku chtěla, ale není to vyloženě velké přání. Počkám si, až budu mít svůj domeček či byt :) Nakonec si říkám, že bych se možná i v těch dvanácti o to zvíře neuměla postarat

  • Ja bych slecne koupila civavu .... Jsou to uzasni spolecnici ...

  • na tohle mazlení je opravdu nejlepší kočka, tak záleží, jestli manžel povolí nebo ne. A nebo pak jsou asi dobrý ty malí pejsci - nevím, co je to za rasu, možná čivava, a nebo takový ten malý "smeták" (pardon) chlupatý, jak se mu na hlavu dává sponka s beruškou

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist