Vestavná trouba s možností ohřevu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33691 19.4.2018 23:32

Pěkný večer, už si nevím rady, tak jdu se poptat. Vybírám spotřebiče do kuchyně a chci se Vás zeptat, jestli máte některá troubu s možností ohřevu jídla. Nechci mikrovlnku jen troubu samotnou. Našla jsem si, že by to měla umět trouba Brandt a našla jsem i AEG. Třeba ale máte některá jinou s možností ohřevu. Děkuji za rady a zkušenosti :-)

  • 21.04.2018 18:23:32 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zakewka20.4.2018 8:30

    Jestli myslis kombinaci trouby s mikrovlnkou tak za me ne. Mela jsem to ted na byte rok a uz to nechci ani videt.. jsem zvykla denne varit a hodne me to omezovalo. Kdyz potrebujes neco rychle ohrat a peces nemas sanci, jak neco prsklo v mikrovlnce tak se to blbe cistilo a pak zapnout troubu byl obcas mazec, je mensi nez klasicka trouba, nevejdouse standartni plechy ani pekace.. a navic si ta truba pekla.jak chtela.. tj vic v jednom rohu a nepomohlo nic jen otacet..

  • My jsme si teď koupili troubu Bosch (konkrétně tu, co mají tady na prvním místě: https://www.arecenze.cz/trouby/ ) a ta tu funkci má, ale zatím jsem ji nepoužila, takže ti moc neporadím, většinou totiž stejně všechno ohřívám na sporáku :) Celkově ale trouba funguje dobře a hlavně se hrozně rychle rozehřívá, takže z tohohle hlediska bych ti ji určitě doporučila :)

  • Susga26.2.2021 8:54

    Já doporučuju se kouknout do nějaké článku o troubách. To co zmínili ostatní nebo třeba https://www.recenzetesty.cz/trouby/ na netu je toho fakt hodně a určitě to bude někde popsané :).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist