Problémy po ATB

Otázku položila: Anonymní uživatelka #92444 7.7.2013 11:18

Ahoj holky, brala jse ATB a pravděpodobně dostala mykózu. Tu jsem přeléčila Clotrimazolem, tabletou i krémem, docela dobrý, ale přijde mi, že po MS to mám opět zpátky. Je to možný, takhle rychle? Sex příšerně bolí, asi po měsíci jsme to včera zkusili a jsem zas celá nateklá a bolavá. Má cenu si koupit Gyno pevaryl a zkusit to léčit jinou látkou?
A druhá věc. Při ATB jsem měla zažívací problémy, měla průjem a mám pocit, že se mi asi udělaly hemoroidy?? Co na to pomůže? Přijde mi, že od té doby jsem dole celá až moc citlivá, při každém doteku (i třeba toaleťák) se mi udělají různě prasklinky. Co s tím? I U konečníku i ve předu.
Holky moc děkuju za radu...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zdravím, také jsem po letech brala ATB a postihlo mě prakticky to samé i s konečníkem, ale hemeroidy to nebyly, spíše to tam bylo citlivé a oslabené a prostě chvíli trvalo, než se to tam uzdravilo-nanejvíš jsem si tam mázla třeba imazolem nebo Clotrimazolem-tím samým jako vepředu..myslím, že hemeoridy vypadají trochu jinak, i když mě to také napadlo, říkala jsem si však, že dybych měla dostat hemeoridy, tak by to bylo spíš už v některém z mých těhotenství, či porodů a ne takhle po ATB :-))....Naštěstí se mi to nevrátilo, ale je to možné např. chytit opět od partnera, jestli se neléčil zároveň s tebou, důsledně se nechránili kondomem, či jste po tu dobu nedržely sex půst (já sex ani nemohla provozovat, jak to bolelo a když už jsem se odvážila, tak jedině s kondomem)..Každopádně jestli v tom nemá prsty partner, tak už by to možná chtělo zajít na gyndu, jinak bych zkusila ještě jednou tu samou léčbu a mazala i bych partnera.

  • ja bych z vlastni zkusenosti uz neexperimentovala a sla na gyndu. Bohuzel me experimentovani vedlo k chronicke infekci, ktera mi pokazila tehotenstvi v 7. tydnu a budu se toho (infekce) dlouho zbavovat... pokud se ji nekdy zbavim :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist