Bolesti při pohlavním styku. A poslední dobou i bolestivá MS

Otázku položila: Bývalá uživatelka #178335 18.3.2017 19:12

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na pár problém který momentálně zažívám a prostě už by se to asi mělo nějak řešit ale gyndy se bojím jak čert kříže tak nejdřív hledám pomoc na internetu.
Začala bych u toho že menstruaci moc pravidelnou nemám, ale víceméně se dostavila dřív než jsem začala panikařit (až na tento měsíc). Svůj první sex jsem měla před několika měsíci přesněji v prosinci. Bolelo to strašně moc, ale to si mnoho z vás dokáže představit. Od té doby pokaždé když máme s přítelem sex cítím při prvním vniku opravdu bolest, poté už to nebolí. Po sexu mám na kalhotkách téměř vždy krev. Menstruace mě nikdy nebolela ale poslední půl rok docela trpím. Taky teď ta menstruace poslední jsem měla 11.2 (začátek) a dnes 18.3 se ještě nedostavila.
Nevím co si o tom všem mám myslet tak prosím o rady.
Děkuji všem co se mi budou snažit aspoň trochu odpovědět na mé "otázky".

  • 01.04.2017 15:12:50 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 01.04.2017 15:12:50 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ona nepravidelná menstruace není takový problém. Já jí mám v rozestupu 28-50 dní, dost nepravidelnou. V době kdy jsem chtěla otěhotnět to nebyl žádný problém. Bolest při sexu může být z více příčin. Můžeš být málo vzrušená, tím pádem málo vlhká. Samozřejmě můžeš i přirozeně být méně vlhká, pak je dobré zkusit používat lubrikant. I krev může mít víc důvodů. Partner může být příliš vyvinutý a uvnitř tě nějak poranit. Nebo můžeš mít neprotrženou celou panenskou bláno.

  • O bolestech holky už napsaly dost myslím..
    Já se vyjádřim k tomu, že jestli Ti je 19 (dle přezdívky) a mas tak tak po maturitě...tak nechápu, PROC (?!) nepoužívate kondom vzdy??? Existuji i spermicidni gely a cipky, mimo HA, ale pokud si nemůžeš dovolit kroužek, určitě si nemůžeš dovolit ani dítě, tak se chraň!!!!!!!!!!!!!

  • Jestli se gyndy bojíš jak čert kříže,tak předpokládám,že antikoncepci asi nebereš. Napíšeš,jestli používáte nějakou jinou ochranu. Jestli ne,tak klidně můžeš být těhotná. Zkoušela sis udělat test?

  • Mě třeba první sex nebolel vůbec. Ale to je určitě hodně individuální. Pak mě začal sex bolet až za pár let s jiným partnerem (asi po roce), ale gynekoložka mi s tím moc neporadila, jen říkala ať zvolíme jinou polohu - což je pravda že částečně zabíralo. Třeba když jsem nahoře, nebolí to nikdy, zezadu (na pejsky) mě to zase bolí téměř vždycky.. Ale jsou různý druhy bolesti, mě to třeba bolí jakoby v hloubce a tam jde asi o to, že potřebuji mělčí zasouvání. Jestli tě bolí jakoby u vstupu do pochvy, spíš by mohl pomoct vážně lubrikační gel nebo hlavně to, abys byla předtím vzrušená.
    Každopádně neboj se zajít na gynekologii, tam se nic příšernýho neděje :) A opravdu si tam v rámci ochrany svého i partnerova zdraví zajdi. Je fakt lepší když se na nějaký případný problém přijde včas (asi to chápeš, je to stejný jako u jiných doktorů :) k zubaři je taky lepší přijít včas než s pusou rozežranou od kazů)
    Proč konkrétně se vlastně bojíš?

  • Být tebou si určitě na gyndu zajdu. Není to nic čeho by ses musela bát. Každá žena si tím musí projít a dnešní lékaři už vědí skoro vždy co a jak a hlavně to dělají šetrně když seženeš dobrého samozdřejmě. Ono můžeš mít klidně nějaký problém v děloze jestli tě pokaždý bolkí pohlavní styl ale já nejsem gynda takže nevím vubec nic. :/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 423 odpovědí a 409 657 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist