Problém s orgasmem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #318200 19.11.2018 21:43

Zdravím, je mi 21 a nikdy jsem neměla orgasmus při sexu, sama od sebe nebo od přítele. Vibrátor jsem cítila, ale ne že by to se mnou něco dělalo. Po bádání internetem jsem narazila na radu zkusit to ve sprše proudem. Zabralo to, s přítelem jsme byli nadšení, ale ne na dlouho. Přestože voda tekla pořád stejně a já hlavici nastavovala také stejně, se nějaký happyend nedostavoval. První týden, možná měsíc byl fajn, šla jsem na jistotu a vždy se povedlo, ale pak už nikdy. Dlouho jsem pak nic nezkoušela, dokonce jsem měla i od doktora prášky na prokrvení, nic. Nedávno jsme se rozhodli koupit womanizer. Nejdřív jsem se bála, že to budou další vyhozený peníze ale ve výsledku to bylo parádní. Avšak radost opět pominula - první týden zaručený orgasmus avšak dál nic. Ani při navýšené intenzitě..
A tak si říkám, je možné, že se nějakým způsobem proti tomu mé tělo chrání? Jako že když je to pro mě nové (sprcha, womanizer) tak je t dobrý, ale jakmile si všimnu, že je to něco, co na mě zaručeně fungujje, tak prostě nic, a můžu sedět a zkoušet to půl hodiny a nic.. přitom předtím stačilo i pár sekund. Nemáte někdo stejnou zkušenost?

Sex
  • 20.11.2018 18:02:03 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nie... Skús na to toľko netlačiť, užívaj si aj cestu, nielen cieľ. Príliš nad tým rozmýšľaš...

  • Francy20.11.2018 5:55

    Už mám za sebou pár let sexuálního života a při sexu jsem se neudělala nikdy. Není to partnerem, jen prostě nejsem vevnitř tak citlivá. Orgasmů přes klitoris můžu mít i více za večer a za to jsem ráda :-) Vlastně, většina ženských nemůže vnitřního dosáhnout, můžeš být ráda, že alespoň víš jaké to je :-)

  • macicekkajik20.11.2018 9:26

    A co zkusit dráždit klitoris a přitom masturbovat a nebo při sexu si dráždit klitoris. Třeba při poloze zezadu to u mne funguje neskutečně. Téměř vždy zaručený orgasmus. Je potřeba zkoušet a především se uvolnit. Také mi body vzrušení cestují.

  • Snaž se nebýt do všeho hrr, pořiď si třeba vibrátor a sama si zkus, co ti sedí nejvíc, jaká intenzita, směr atd. a hlavně se nesoustřed jen užívej ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist