Problém s masturbaci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408682 1.4.2020 5:42

Zdravím. Mám jeden velký problém, kterým trpím. Jsem člověk, který masturbuje každý den. Jednou max dvakrát denně. A to jsem celkem mladá (16). Jednoduše poslední asi 3 dny se mi děje jedna věc, která mě omezuje ve všem. Jsem neustále nadržená. Zachází to do toho, že jsem ve stresu protože mám neustále nutkání to dělat. Masturbuji pouze pomocí klitorisu. A neustále v něm mám prostě pocit že to musím udělat. Jsem z toho nervózní, nemůžu se soustředit na práci. Zkoušela jsem cvičit, studené sprchy, ale nic nepomáhá. Když dosáhnu orgasmu do pár minut, spíše dokonce i sekund mám ten stejný pocit. Někdy mě už prostě ten klitoris bolí. Mám to od probuzení až po usínání. Je to k nevydrzeni. Strašně moc se bojím že to je závislost. Nevím jak mámě budu vysvětlovat, že chci k doktorovi díky tomuto. Napadlo mě že to může být spojené s hormony nebo tak něco. Nebo s tím, že jak je teď ta karanténa, moje tělo nemá jak vybít energii. Nikdy jsem přímý sex neměla. Jsem stále panna, ale prostě takhle to vypadá jak kdybych strašně sex potřebovala. Jakoby moje tělo už nechtělo být neposkvrněnné a masturbace mi prostě nestačí. Strašně moc mě to trápí a moc bych prosila jestli nevíte co s tím. Nemůžu z toho usnout. Opravdu se nedokážu na nic soustředit a ten pocit je prostě strašný. Neustále mám klitoris v "erekci". Nejsem ani nějak extrémně vlhká. Ale prostě je to strašné, když se snažím soustředit na školu a mám nutkání masturbovat tak moc že v hlavě nemám nic jiného jen ten lechtivy pocit v klitorisu. Opravdu už si nevím rady a strašně budu ráda za nějaké rady protože mě to strašně ničí.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka1.4.2020 14:44

    Je možné, že je to hormony. Zkusila bych si dát plán, že "za odměnu", například večer si to udělám. Třeba se mozek přesměruje na těšení, ale ne na tu aktuální potřebu. Bude to možná chvíli trvat... Jinak mě nic zatím nenapadlo. Tři dny je zatím relativně krátká doba a je možné, že máte taky zrovna plodné dny, takže až přejdou ty, přejde i ten pocit.

  • interstellar2.4.2020 19:42

    Asi nějaký hormonální výkyv (např. ovulace) nebo reakce na to, jak je člověk zavřený a nemá moc rozptýlení :-D. Můžeš si jít třeba někam zaběhat?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist