Zeptat se ho, zda jsme pár nebo jen kamarádi s výhodou?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #311592 4.8.2015 11:07

Ahoj, mám teď poslední dobou takový problém. Na začátku července jsem se seznámila s jedním klukem na jedný party. Líbil se mi už od první chvíle takže to byla taková láska na první pohled :D. Hned jsme si padli do oka a povídali se celý večer. Pak jsme začali chodit ven a došlo to až do tý chvíle že jsme se chovali jako pár. Dělali jsme to co se ve vztahu dělá, vždyť to znáte. Jenže pak když jsem si s ním psala, přišlo mi to jako by jsme spolu nechodili a byli jen normální kamarádi, nic víc (ani jsme si neřekli, že spolu chodíme), ale vždy když jsme venku tak se tak cítím, jako ve vztahu :\ Mojí kamarádce řekl, že by to se mnou i zkusil, jenže zatím nic :\ Myslíte, že se mám odhodlat já? Já fakt nevím,prosím poraďte :\

  • 05.08.2015 0:03:34 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle toho co píšeš, to vypadá nadějně :-) Můj kolega takovým situacím říká, že určitě nevysíláš ty správné signály a on neví, jestli má nebo ne, i když by chtěl. Tak zkus nějak lehce naznačit třeba nějakými častějšími letmými doteky nebo něčím jiným. Když se zatím neodhodlal, šla bych na to ale spíš opatrně, nic hrrr... Ale něco bych zkusila ;-)

  • Asi tak...když má kluk zájem, dá ho obvykle jasně najevo (telefonuje, píše, má zájem o další setkání),a to i bez toho, že by muselo být apriori jasně řečeno, že spolu chodíte.
    Moje osobní zkušenost je taková, že pokud byl zájem už na začátku takový nijaký, chladnějšího rázu a nevýrazný, žádný pořádný vztah z toho nikdy nebyl - nejvýš příležitostný sex.
    Pokud od toho ale čekáš něco víc, asi bych se ho na Tvém místě zeptala na rovinu - spíš kvůli sobě, abych věděla, jak se k tomu postavit a zda to mohu uzavřit.
    Jasné ukončení mi přišlo vždy snažší než nekonečná nejistota a dlouhé přemýšlení.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist