Pad na oblicej

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33691 22.9.2017 20:02

Ahoj mile womenzonky, jdu pro radu/zkusenost. Mala 2roky mi pred tydnem v chorvatsku spala oblicejem na zem/betonove nebo kamenne dlazdice, sla pomalu ale nejak se skobrtla a ruce mela na zadech misto pred sebou takze to byl primy naraz na nos a oblicej. Krev nam netekla, nos mela opuchly, do cr jsem volala ale ze by to melo byt ok, jak netece krev a jinak ze do tydne se s tim da neco delat. Na nose ma malou modrinku, neboli ji takze jsem nikam nesla. A ted k pointe - uz 3noci mi spatne spi, budi se, je pravda ze jsme 2dny s rymou tak je to mozna tim, ale je to asi hodinu co me napadlo ze nos muze byt ok, ale co kdyz ma neco s hlavickou...je normalni, ji pije vse ok az na ten spanek a priznaky nachlazeni...jak bude dnesni noc taky spatna jdu na pohotovost. Chlap tu po me jeci,ze jsem tam davno mela jit (kdybych sla jeci ze jsem sla), vylozene ze me udelal matku na nic a ja mam vycitky, ze jsem si ten spanek pad a pripadne problemy s hlavickou nespojila drive. Na netu je spousta infa jak se pozna praskla lebka, ale o hematonu jsem toho moc nenasla. Je tu nekdo kdo mi poradi/uklidni? Dekuji za kazdou pripominku

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja si myslim, ze to nebude tim padem, ale radsi jdete k doktoru, at mas klid. A chlap at sklape. On je snad rodic stejne jako ty, ma stejne povinnosti, mohl ji vzit k dr. on.

  • Já jsem jako malá spadla na hlavu, nic mi nebylo, jenom odřená brada, ale pak jsem několik týdnů v noci nemohla spát, točila se mi hrozně vleže hlava...až po delší době jsem se dozvěděla, že se takto projevuje slabší otřes mozku. Možná si mohla udělat něco podobného, když spadla, a proto se jí špatně spí... ale stejně s tím nic moc neudělají v nemocnici, ono to odezní samo.
    Prasklou lebku nejspíš mít nebude, to by ji bolelo, nebo naopak asi nedělalo žádné potíže.

  • K tomu spánku, nevim jestli to neni treba měsícem nebo počasím ale me deti i deti znamych kolem.nas poslední cca 2dny hur spí a na dnešek i ja. Jinak si myslim ze nosanek.bude v poho ;-) dcera mela podobny pad a vse bylo ok ;-)

  • má ucpaný noc, tak se jí blbě spí.. dál se v tom nerýpej budeš se akorát víc bát...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist