Otěhotnění po vysazení HA

Otázku položila: Anonymní uživatelka #310912 9.3.2021 20:57

Dobrý den všem. Potřebovala bych poradit možná utěšit. Teď 4 měsíc bez HA (předtím skoro 10 let jsem je brala s jednou roční pauzou) a snažíme se s přítelem o první mimi. Po vysazení jsem začala užívat kapky Gynex a nyní na doporučení Dr. jsem začala brát Inofolic. Dle Dr. jsem po hormonální stránce na tom dobře, na ultrazvuku poznala i že proběhla ovulace. Menstruace pravidelná. Ale docela mě trápí že se nedaří. Triky jako nohy nahoru po sexu provádím. Ale nevím jak na to nemyslet, když v okolí pořád někdo přichází s tím že čekají a my stále nic...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 4 měsíce jsou VELMI KRÁTKÁ DOBA.... u zdravého páru je normální otěhotnění do roka...
    Takže jen vydržet, nemyslet na to, užívat si sexu :-)

  • Hlavně by to chtělo vypnout tu hlavu a tzv.neresit. čtyři mesice nejsou žádnej problém což ti dr určitě řekl. Takže v klidu, užívat si sex třeba nějaký nový polohy :-D
    Cim vic na to budeš myslet tím hůř. Okolí neřeš, taky mi jednu chvíli přišlo ( když jsem byla sama ) ze se snad nikdy nedockam ani chlapa ani prcka...a než se otočil rok, bylo úplně jinak.

  • 4 mesice jsou fakt malo, hlavne se fakt uklidnit, me to po vysazeni HA trvalo 9 mesicu, nez jsem otehotnela .... Takze klid, sexovat pro radost, podnikat veci, ktere pak s miminkem nepujdou a uzivat sibjeste dokud to jde a ono to prijde ;-)

  • Kat.13199310.3.2021 15:34

    Souhlasim s holkama, je to kratka doba, nam se to podarilo presne po 12 mesicich, pouzel jsem potratila a znovu to vyslo zase po 10 mesicich. Telo se po tech letech s HA potrebuje peocistit. I gynekolozka mi rekla ze se to resi az po roce. Klid, taky mi to prislo nekonecne ale pokazde kdyz sem sse opravdu nastvala ze na to kaslu a nebudu na to myslet tak to vyslo:-)

  • Muzete zkusit i bylinky, dobry je pry drmek. Da se koupit u Grešíka nebo Jukla. Čajík se z toho dělá. Plus ještě kontryhel.

  • Panova.Vaginka10.3.2021 9:58

    Zkus si měřit bazalku, na ni se vždy projeví jestli si i v psychické pohodě, když mám stresy a pod tak ji mám hrozně rozlítanou a to třeba si ani ten stres neuvědomuji. Prostě se nesmíš stresovat a vše půjde samo ... přítel tě musí hýčkat v bavlnce :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist