Moje fantazie a přítel

Otázku položila: Bývalá uživatelka #161925 16.9.2015 21:32

Ahoj kočky, jsem tu už dlouho registrovaná ale já blbka zapoměla heslo i k tomu mailu :-(

Můj přítel se mě zeptal před pár dny jaké sou moje postelové fantazie, že by mi je chtěl splnit. Pár náznaků jsem už udělala a pochopil je ale mou tou nej je snad už od puberty sex s někým jakože fakt moc obdařeným. Můj přítel je bohužel opak a podprůměr, takže tohle mi splnit nemůže. Myslela sem si dlouhou dobu, že chcu něco možná neexistujícího než sem uviděla fotky tady toho místního klučiny co sem si stáhla z uložta. To mě fakt dorazilo a překvapilo a já vím, že chcu něco takového a nikdy se té chuti nezbavím protože je to fakt ta nej nej ze všech. Ty fotky mám pořád uložené a sním a sním.
Jenže mám to příteli prozradit? Svěřit se mu s tím že chci něco co mi vlastně dát nemůže?
Prosím o vaše rady a názory, jsem pořád na rozpacích.

Pa všem :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • s tímto bych se mu rozhodně nesvěřovala. Hodně by ho to určitě ranilo a ublížilo jeho egu

  • No tak tohle bych mu určitě neříkala. Kdyby on něco podobného řekl mě tak si jdu asi hodit mašli ještě když mu chci splnit ty jeho představy. Pokud chceš vyzkoušet "velkého" a zůstat s přítelem tak bych mu spíš řekla o sexu s velkým vibrátorem nebo neříkala na tohle téma nic. ;-)

  • Proboha jen to ne! Pokud mu nechcete zasadit hlubokou ránu do jeho sebevědomí, ne-li do vašeho vztahu, tak mu tohle rozhodně neříkejte.
    Jak zde říkali kolegyně, raději zvolte alternativu s vibrátorem a i tak velice opatrně... když zjistí, že chcete větší než je on žárlivost se vypěstuje i vůči vibrátoru. To si jej raději pořiďte tajně. Muži jsou na tuto oblast hodně citliví a i náznaky mohou být problematické!

    Pokud to není extra ztracený případ, věřím, že se dá hodně experimentovat a zkoušet... ostatně, má i ruce, jazyk a předpokládám i nějakou tu snahu vám udělat dobře - když už se ptá na vaše fantazie.

    Jinak k tomu, že sníte o opravdu velkém penisu... nevíte, s čím se můžete setkat, resp. váš potenciální zážitek může být přesně opačný, tím mám namysli bolest, píchání, oděrky atd a někdy to ani nemusí vůbec jít, nebo to vzdáte. Nevím, zdali máte za sebou porod či si můžete udělat nějakou praktickou představu, ale představte si, že se pokoušíte mít sex s něčím, co má obvod jako vaše zápěstí.... těžko se mi to soudí z druhé strany, ale příjemné pocity se od toho napoprvé nebo při nezvyku asi očekávat nedají...

    Buďte ráda za to, co máte... pamatujte, může být i hůř, mnohem hůř :-)

  • Pokud nechceš přítele psychicky odrovnat, tak radši mlč a sni dál :.) Popř změň přítele.. Věta, miláčku, chtěla bych tě cítit tak o deset cm hloubš by mu asi radost moc neudělala... Co si budem říkat, pánové jsou hrozní ješitní a ty jejich chlouby/nechlouby tam dole, jsou pro ně středobodem jejich osobnosti, takže opatrně..

  • Urcite by som mu to nehovorila, podla mna ho tym odrovnas, bola by to rana pod pas....ale co keby si mu povedala, ze by si to chcela skusit s vibratorom a skus si vybrat taku velkost, aku by si chcela skusit;-)...mozno ti to aj bude stacit, ako zazitok

  • n.Weronika17.9.2015 8:10

    A co zkusit nějaké ,,návleky,,? dneska je toho určitě mnoho na výběr a mohlo by to zpříjemnit požitek i jemu. Nějak nenápadně to navrhnout...např. Že sis objednala erot. prádlo a toto dostala jako dárek k nákupu :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist