Je plísňový sýr po tepelném zpracování stále nevhodný pro těhotnou?
3.3.2015 21:03
Ahoj holky, možná je to stupidní dotaz, ale zeptat se prostě musím. Když si tepelně zpracuji hermelín či camembert na pánvi je stále pro mně nevhodný? Nebo se toho nemusím bát?
Děkuji
Odpovědi (podle hodnocení / podle data)
-
31.8.2021 12:48Můžete si objednat zrající plísňový sýr, jinak nazýván i jako Kimchi lín https://www.kimchiclub.cz/eshop/produkty/27-kimchi-lin-8594182756029.html . Je to BIO zrající sýr hermelínového typu. Pěkně se díky naložení ve fermentované zelenině rozplyne na jazyku.
Dej si, na co máš chuť
jsem ve 20.tt a stravu jsem do poslední chvilky hooodně řešila. Ale teď jsem se na to fakt vyprdla
a jím to na, co mám chuť normální jídla.