Goji kustovnice čínská na hubnutí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #281632 4.5.2016 16:08

Ahojte. Chtěla bych se zeptat, jestli má s touto rostlinkou někdo zkušenosti? Co se týče hubnutí a jak to příjme organismus. A jestli se dá koupit ve zdravé výživě nebo jen přes internet? Předem děkuji

  • 04.05.2016 17:21:38 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 04.05.2016 17:21:38 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Moje máma Goji ji a shodila, ale ne jen díky Goji, ji zdravější jídla a cvičí. A dá se koupit ve zdrave výživě j ruznych gramazich

  • Gonji setenes i v Tescu ale ze by se po ni hubo to ne to uz bych musela byt jako modelka

  • piprdka4.5.2016 17:02

    S hubnutím nemá kustovnice nic společného (samý sacharid), ale údajně je to jeden z neúžasnějších antioxidantů, co svět zná ;-) já si ji dávám do jogurtu, do zdravých muffínů, do zdravých palačinek a tak.. případně si s ní dělám čas.. samotná mi moc nechutná, ale v tomhle stavu ji pozřu :)

  • Jestli myslíš sušené plodíky, takové ty červené. No nemyslím si, že by se po ní hublo. Můj manžel měl období, kdy jí jedl, ale on je hubený už co ho znám a nezaznamenala jsem nějaký větší úbytek na jeho hmotnosti :).

  • Kustovnice obsahuje spoustu vitamínů a antioxidantů, takže může pomoci při detoxikaci organismu. A při detoxikaci často dochází k odvedení přebytečné vody z těla = váhový úbytek. Určitě ale nepomůže sama, je třeba změnit celkově stravování. Je určitě dobrá jako podpůrný prostředek k hubnutí, ale sama o sobě hubnutí nezpůsobuje :)
    Mi osobně třeba vůbec nechutná, raději mám rakytník, který obsahuje taky hodně antioxidantů :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist