Doktor mi zdržuje pojistku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #220115 13.3.2017 16:03

Ahoj holky, mela jsem uraz zapesti dva mesice na neschopence. Pro pojistku jsem dostala papir od poj. aby dr vyplnil zdravotni posudek (1 strana). Jeste za to budu platit 400,- coz mi nikdo neproplati a je psano, ze na to ma dr 1 mesic. Mam u neho 1 pojistku uz tak 2 mesice a 2. pojistku asi mesic. Volam kazdy tyden vzdyy ta sama odpoved. Vzdy je plna cekarna a dr nestiha a zavilejte za tyden. Ja uz ty penize potrebuji, z prace prislo minimum se clovek ani neuzivi. Poradite jak to resit? Mam nejake pravo si stezovat na dobu vyplneni a popohna tak dr?

  • 13.03.2017 18:37:47 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud jiz mate ukoncenou pracovni neschopnost, tak neni duvod aby lekar jakkoliv zdrzoval doklady pro pojistovnu. Pokud PN nemate ukoncenou, tak ze zakona nelze zadat o vyplaceni pojistneho za uraz, kdyz PN trva.

  • A uz jste ukoncila lecbu? Pojistka na uraz se vyplnuje az po skonceni lecby,aby tam Dr.uvedl vse.Nechte si napsat doklad i na ty 400 a odeslete kopii taktez pojistovne.Mne proplatili i ten zaplaceny poplatek.Jen nas Dr.chtel 200.

  • Taky jsem měla takovou dr. Musela jsem uzavřít pojistku k hypotéce a k tomu byl zapotřebí vyplnit jeden papír, ale to trvalo neskutečně dlouho. Kvůli tomu mi i uzavřené pojistky dvakrát vypověděli a já musela chodit vyřizovat nové. Když jsem urgovala dr. tak se taky vymlouval, že má plnou ordinaci, moc lidí a pod. nakonec jsem od dr. odešla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 501 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist