Bude to vztah nebo to nemá cenu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375958 18.10.2017 20:56

Ahoj, už asi dva měsíce to táhnu s klukem, není to vztah, ale není to ani takové to že se sejdeme, rozdáme si to a zase od sebe oddělíme. Už jsem u něj spala, byli jsme spolu v klubech i tam si mě držel kolem ramen, tančil semnou, spali jsme spolu v objetí a večer už dokonce ani nepožadoval sex. Když zamnou přijede, koukáme na filmy, donese jídlo, kecáme o všem co se dá, mazlíme se, a i když jsem jednou měla MS a nemohli jsme mít sex, zustal u mě a strávili spolu večer. Ale na druhou stranu to ani není nic jako láska, nebo něco směřující ke vztahu, si teda myslím já..Navíc poslední dobou je to takové, že se vidíme jednou za 14 dní, ani ne na celý den, a moc si ani nepíšeme, tehdy jsme si psali téměř denně, jak to mezi námi začínalo. Jednou jsme to tak probírali, a on ze srandy řekl že ho mám já jen na to, já řekla schválně, že takhle bych to neřekla, ale že i on to má určitě stejně, on zaváhal a pak řekl ,,no jako joo" takže jsme si to sice dali najevo, ale podle toho co jsem psala v prvních větách tak to tak nevypadá, nedávno mi řekl ty moje milovaná, když jsem spala u něj koukal, s kym si na messengeru dopisuju apod. Přijde mi to zmatené, ale v poslední době se to stejně žene už někam..Je mu 29 a mi 19, je to celkem rozdíl, ale i přesto si hodně rozumíme skoro jako bychom měli stejný věk. Smějeme se, máme rádi zhruba to stejné i v sexu atd. Asi před dvěmi dny mi ale napsal, že pokud někdy s někym něco budu mít tak s ochranou, tím dal najevo, že mu nevadí kdybych se s někym jinym vyspala ?? Tím dal najevo že už to semnou na něco vážného nevidí ??? Co si o tom myslíte ? Teď se bavím s jedním mladším klukem, a možná se něco i stane...bude semnou slavit narozeniny, mám do toho v klidu jít ?..A co mám dělat nadále s tím stálejším ? Já ho upřimně ráda mám celkem víc, věkem mi moc vyhovuje, ciítím se chráněná a s někym kdo mě někde vede, dává mi zkušenost do života, a moc se mi líbí, mrzí mě, že mi napsal tohle, jakoby mu bylo jedno co za jeho zády dělám..celkem jsem si od toho totiž zezačátku slibovala..

  • 19.10.2017 20:31:40 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 19.10.2017 20:31:40 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • z mých zkušeností za posledních pár let kupodivu takhle opravdu začínají novodobé vztahy :-D a přijde mi, že k tomu i směřujete. Pokud ti řekl, ať něco s někým máš jen s ochranou, tak ho možná zajímala tvoje reakce, jestli třeba chtěl slyšet "nepotřebuju, stačíš mi ty"... Každopádně sice se nabízí si s ním promluvit, ale nedělala bych to, protože se může cítit zahnán do kouta, že chceš řešit něco, co mu třeba může i připadat zbytečné a možná tomu chce dát volný průběh. Ber to takhle... mazlí se s tebou, jíte spolu, usínáte v náručí, byl s tebou i když to nebylo o sexu, vzal tě mezi lidi a hlásil se k tobě né jako ke kámošce, to podle mě vypadá dobře a opravdu bych čekala kam se to posune, možná bych ho zkusila trochu postrčit (třeba jestli se k tobě nechce připojit na nějakou událost nebo zajít na večeři). Ale pozor, je potřeba dát na intuici, jednou jsem se scházela s klukem, se kterým to taky bylo takhle fajn, dělali jsme všechny tyhle věci spolu a tak, nakonec jsme spolu začali chodit, jenže po pár měsících (i když jsem celou dobu měla tušení) jsem zjistila, že spí minimálně s 10 dalšíma holkama. Prostě několikrát mi tam něco nehrálo, občas jsem viděla u něj doma nějakej pozůstatek po nějaký holce, snažila jsem se tomu nevěnovat pozornost a nebýt paranoidní... no bohužel intuice nelže. takže pokud ty nic takovýho nenacházíš, tak bych se soustředila na tohohle kluka, a toho druhýho mladšího nechala být :)

  • Kamkri19.10.2017 7:30

    Dej mu najevo, že tě to, co napsal trápí, protože s nikým jiným spát nehodláš. Můžeš se ho i zeptat, jestli to znamená, že on spí i s jinýma (nebo to plánuje). Pokud spolu budete jednat narovinu, bude to jednodušší a budete mít jasno.
    Jinak, co se týče toho mladšího - chovej se podle toho, co cítíš. Pokud chceš být s tím prvním, nebudeš začínat něco někde jinde, ne?

  • 1O let neni moc rozdil , ja mam taky pritele o 11 let starsiho a uplne v pohode chova se jako pubertak :D jako ja :D skoro ve 40 letech ...... zkus se s nim vice schazet a vice ho poznat jaky je, treba se k sobe ani nehodite a treba jo .... nebo tomu nech volny pruneh a neres to tolik :)

  • Taky mi 10 let nepřipadá jako moc velkej rozdíl :D Já mám teda o 5 let staršího přítele a rozumíme si hodně, děláme kraviny apod. :D Jak píše petulapetula, zkus ho víc poznat nebo se ho můžeš přímo zeptat, jak to mezi vámi je, pokud se nestydíš. :)

  • Možná se něco i stane? Tak buď ho máš ráda a nebudeš mít nic s nikým jiným i přesto, že je to mezi váma zatím takové a nebo prostě nemáš, v tom případě bych to neřešila. Jestli je to ten první případ, tak normálně si promluvte, jestli by to mezi váma mohlo být i vážnější. Jinak bych od takového vztahu dala ruce pryč, jen by tě to brzdilo.

  • Pie.com.key19.10.2017 10:37

    jééé, něco podobného jsem zažila. Ne jednou teda :) a já to období mám ráda... Občas z toho vztah byl, občas jsem šla "dál". Řídila bych se srdcem. Upozorňuju, že ne každý chlap unese, když se budeš stýkat s jinými. Tohle je jen domněnka, ale mám pocit, že to "s tou ochranou" řekl jen proto, abys náhodou neměla pocit, že to s tebou myslí moc vážně. Víš, ony ty dnešní vztahy začínají takhle opatrně, ty hranice si stanovuje čím dál pomaleji a "nenápadněji". Není to tak, že bychom si ze dne na den řekli, od teď jsme spolu, takže jsme si věrní atd... Máme strach, že toho druhého příliš brzkými mantinely "odradíme". Že budeme působit staromódně a pedantsky. Nechceme vypadat, že žárlíme, proto se neptáme a přehlížíme věci, které později netolerujeme... Jako musím říct, že to je docela sranda si v dnešní době s někým začít "na vážno" :D ale mě to baví... Zkus to brát taky tak. Pokud ti na něm záleží, buď mu věrná. Nemuselo by se ti to v budoucnu oplatit. Pokud si ho jako životního partnera představit nedokážeš, tak jen užívej a neřeš, jestli s někým jiným něco začít nebo ne. Nicméně to s tou ochranou teda doporučuju i já :D

  • Francy19.10.2017 14:03

    Já myslím, že je to celkem jasný. Jseš pro něj jen kamarádka s výhodama, takový stav se většinou do skutečného vztahu nepřehoupne. Kluk si užívá, má vedle sebe mladou, hezkou holku, nechce se vázat. Pokud ti to takhle nevyhovuje nech ho být, z toho vztah nebude.

  • Pokud se bez skrupuli vyspis s jinym a on te necha, tak bych v tom zadny extra city nehledala..

  • nevím, já bych tu větu spíš vnímala jako, že mu to jedno není jestli budeš spát s někým jiným nebo ne. spíš mi to připadá jako snaha se ujisti, že to neuděláš. sice jsem jen o rok starší než on, ale tohle dnešní "chození-nechození" fakt nechápu. máte spolu sex, přespáváte u sebe navzájem, jdete spolu někam se bavit ale nechodítě spolu. a jako co jinýho to teda je????? tak ho pozvi k sobě domů na večer a řekni mu, že si to potřebuješ vyjasnit. že k němu něco cítíš a chceš s ním být, ale potřebuješ vědět jak to vnímá on, vylož karty na stůl a uvidíš co z toho bude..... nejistota je vždycky horší než jistota ikdyby ta jistota byla taková jakou nechceš

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist