Mohla bych být těhotná, i když si dával pozor?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179680 21.8.2017 0:24

Prosím o radu.
Chci začít užívat antikoncepci,mám obavu z těhotenství protože když jsem se před dvěma měsíci mazlila s přítelem tak na mne dost naléhal podařilo se mu do mne zasunout jeho penis.Byl to můj první kluk a jen do mne kousek zasunul svůj penis a pak zůstal jen tak ve mě.Po týdnu jsme se mazlili znovu ale přítel na mne ještě víc naléhal abych se s ním milovala tak jsem spíš nechtě souhlasila a milovala se s ním jenže přítel zase zůstal chvíli uvnitř.
Měla jsem obavu z těhotenství ale naštěstí jsem menstruaci dostala ale jen o dost slabší a jen dva dny.
Mě je sedmnáct a příteli dvacetdevět ale přítel na mne ještě víc naléhá tak se milujeme jednou týdně.Chtěla jsem používat kondom ale přítel mi tvrdí že je to není normální a když se milujeme je menstruace nepravidelná.
Díky moc.

Ještě jedna věc mne zajímá.
Dost se bojím otěhotnění ale přítele ikdyž na mne s milováním dost naléhá mám ho ráda a nechci o něj přijít tak mu radši přecejen vyhovým.S přítelem jsem měla první styk v půli června,nešlo o milování ale jen mi penis zasunul dovnitř a zůstal ve mě.Po týdnu mne zase přemluvil ale uvnitř zůstal o dost déle ne poprvé.
Problém je ale v mojí menstruaci která byla dost slabá než obvykle a trvala jen asi dva dny.Od té doby tj.asi pět týdnů jsem menstruaci neměla.Samozřejmě jsem to příteli řekla ale ten mi pořád říká že v mém věku je to úplně normální když se menstruace o něco opozdí.Přítel si samozřejmě dává pozor a když to na něj přijde na chvíli přestanele,zůstane uvnitř a pak zase pokračuje dál.Nevím ale pět týdnů už se mi zdá moc tak prosím o Váš názor.

Omlouvám se že jsem nereagovala hned.
MS jsem měla celkem pravdelnou nejméně dva rokya poslední MS jsem měla od 2.6. obvyklých pět dnů.S přítelem jsem se mazlila 17.6. když do mne poprvé zasunul jeho penis.Cítila jsem dole velký tlak ale dost na mne naléhal abych to vydržela pak jen několikrát přitlačil dovnitř chytil mi ramena a jakoby silou mě vtáhl pod sebe a pak zůstal ještě chvíli uvnitř abych si na něj zvykla.Po týdnu na mne naléhal ještě víc a tak se všechno zase opakovalo.
Další MS jsem měla až 8-9.7 ale byla hodně slabá.Od té doby nic.Všechno jsem mu řekla ale ujistil mě že je všechno v pořádku.Milujeme se jednou týdně ikdyž poslední dva tři tydny je mi milování trochu nepříjemné.

  • 22.08.2017 12:58:42 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 22.08.2017 12:58:42 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pritele bych poslala do patricnych mist. Jaky pak musis mit nazor na sex kdyz te premlouva? Kdyz nechces mas mu proste rict ne. Bud to pochopi nebo za to nestoji!!

  • samsonoh21.8.2017 7:46

    Rozhodně se nenech do ničeho nutit, holka! Není to správné a kdybys ho milovala sebevíc, tak tohle musí respektovat. V jeho 29 by měl mít rozum! Až bude zase příště naléhat, tak jasně řekni ne a vstaň z postele a ukončí veškerou romantiku, on to jinak nepochopí a bude dál a dál naléhat. Je to od něj bezohledné nechtít kondom, ale tebe nutit uvažovat takovým způsobem, že sama budeš chtít hormonální antikoncepci. Je to fakt bezohledný hňup!

  • Řeknu ti můj příběh a měla by sis z toho vzít ponaučení. ;) Bývalý přítel mě do sexu nutil už od tý doby, co jsem byla u něj doma a byli jsme sami. Odmítala jsem ho ještě minimálně půl roku. Nakonec mě k tomu stejně donutil on. Hrozně toho lituju. Ale prostě jsem to neviděla. Až teď s odstupem času mi to dochází, že sem byla úplně blbá, bylo mi 16 (jemu taky). Do hormonální antikoncepce mě taky nutil. Prý jeho kámoši nechápou, proč ji ještě neberu a používáme kondom. Ani neuměl kondom pořádně nasadit (bez vzduchový bubliny) a mě to udělat nenechal. Jednou kondom prasknul a jak se mu hned kámoši hodili, když nás museli v sobotu odvézt do lékárny pro postinor. Pak praskl ještě jednou a to už prostě byla poslední kapka. Nechtěla jsem s ním už ani nic mít, ale neměla jsem odvahu na rozchod, mamka se mnou šla poprvé na gynekologii a nechala jsem si napsat HA. Asi týden po tom, co jsem ji začala brát jsem se s ním nakonec rozešla. Potkala jsem někoho jinýho, je starší a chápe mě. Do sexu by tě neměl nikdo nutit ani ty sama. Já mám díky bývalýmu problémy... s vyjádřením citů, ze začátku i hodně se sexem, hlavně orálním, taky s tím lidem věřit. A jestli je mu fakt 29, tak je to neskutečný hovado. ;) Měl by mít rozum, aspoň z hlediska otěhotnění, obzvlášť pokud je ti 17.

  • interstellar21.8.2017 8:40

    Tvůj partner je manipulátorský v.ů.l. a jen využívá tvojí nezkušenosti. Navíc tě nutí k sexu (ještě k tomu pěkně riskantnímu), když ty nechceš. V některých zemích by ho za to i poslali do basy. Normálně ho pošli, kam slunce nesvítí, a najdi si solidnějšího kluka, který tě bude respektovat.

  • Dost riskujete...
    Jednak uz to jak naleha je proste spatny - meli byste to chtit oba, a pak bez kondomu? Kdyz je ti 17? A urcite jeste mimco neplanujete? Budto ted pouzivejte aspon spermicidni gel, pesar, kdyz ho nejsi schopna prinutit pouzivat kondom (podle me je to bezohlednej blb kdyz vi kolik ti je a odmita kondom a vi ze se jinak nechranis! )

    A antikoncepci ve tvem veku musi odsouhlasit u lekare nekdo z rodicu u gynekologa....

  • S hormonální antikoncepcí bych určitě nezačínala. Je to tvé zdraví, tak si ho nenech ničit kvůli chlapovi. Ochrana je věc obou, nejen ženy. Můžete skusit jinou antikoncepční metodu, ale pokud je chlap bezohledný sobec, tak bych s ním nespala vůbec. Rozhodně se nenech do ničeho tlačit.

  • Taky bych se na takového přítele v první řadě vykašlala... Hormonální antikoncepce není žádná paráda, kondom aspon nijak nezasahuje do těla a nenarušuje jeho přirozený cyklus. Ještě zvaž, jestli Ti tak bezohledný chlap stojí za ztrátu času.

  • Je to tvoje tělo! ten chlap ti za to nestojí, když na tebe naléhá a nechce použít kondom.

  • můžeš otěhotnět i když do tebe zasune jednou.. a ty budeš těhotná, a ne chlap..

  • Věty začínající "Přítel říká/říkal...." dopadají špatně. I když se do tebe neudělá, tak můžeš být těhotná. "Přítel si samozřejmě dává pozor a když to na něj přijde na chvíli přestanele,zůstane uvnitř a pak zase pokračuje dál." Když to na něj přijde? To jako že se do tebe udělá? Tomuhle se ani nedá říkat přerušovaná soulož, když je pořád v tobě. ;) Ty sama víš, jakou máš menstruaci. Jak dlouho, jak silnou, po kolika dnech a taky od kolika let ji máš. Menstruace bývá nepravidelná cca 2 roky, pak by se měla ustálit. Kdy jsi měla první ms? Máš ji pravidelnou a po kolika dnech? Jak dlouho máš momentálně zpoždění?

  • hiuhi22.8.2017 16:29

    Nazor meho manzela na toto:
    "ten kluk je (ne, sprosta nebudu)........ Jak muze vedet, ze se neustrikne kdyz to na nej jde? To nebim ani ja. Takze klidne slecna tehotna byt muze. A od 29letyho chlapa co nuti sedmnactku k sexu bych ocekaval aspon trochu zodpovednosti. "

    Tot nazor chlapa!

  • Proč je ti to nepříjemné? A proč to teda děláš, když ti to je nepříjemné? Když jsi nedostala MS, tak je něco asi hodně špatně... UDĚLEJ SI TĚHOTENSKÝ TEST! A jak tě sakra může on ujišťovat, že je všechno v pořádku?! Je to tvoje tělo, ty ho znáš, ty znáš svojí MS a on není doktor. Těhotná klidně být můžeš, jak už jsem psala. Udělej si test. Má se dělat tak týden od očekávaný MS, aby to ukázal dobře, co už asi máš, ne?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 685 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist