Dárek k desetiletému výročí vztahu pro manžela

Otázku položila: Majik 4.8.2015 13:31

Ahojky holky, mam na vas prosbu, poradte mi prosim co manželovi k 10temu výročí co jsme spolu, ještě máme letos ted v srpnu 5 let od svatby a to uz jsem něco vymyslela ale druhe výročí mame na vánoce a vůbec me nic nenapadá. Budu ráda za jakej koliv nápad :-)

  • 04.08.2015 23:30:25 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 04.08.2015 23:30:25 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • K jednomu výročí jsem např. nechala zarámovat velkou fotku ze svatby, která nám teď visí v ložnici, nebo by bylo pěkné si nechat udělat u profesionála pěknou rodinnou fotku... K dalšímu výročí mám v plánu nechat nám "obnovit" snubní prstýnky - přecejen jsou za ty roky poškrabané, zašlé... snad to pujde. Nebo by bylo třeba hezké zajistit hlídání a vyrazit si na víkend jen ve dvou. A jinak každého chlapa potěší nová "svatební noc" - nové prádlo, hezky vytvořená atmosféra, koupel... no a samozřejmě sex, co jiného :-D U toho posledního by taky bylo fajn, kdyby vás nevyrušilo právě vzbuzené dítě :-D

  • Jsme spolu přes pět let. Nadělili jsme si romantický víkend. Inspirovaly nás takové ty nabídky na slevomatu a tak. Nakonec jsme vysledovali slevy na ubytování na booking.com a k tomu slevu na ČD a vycestovali jsme do ciziny jen tak. Byla to skvělá oslava. Ale záleží na tom, na co ten tvůj je. Můj se mnou rád cestuje. :D tak bylo jasno.

  • Martasek894.8.2015 13:42

    Já bych to oslavila najednou a je to :) My měli v květnu 5 let, co jsme spolu, v říjnu bude 5 let od svatby. Květen extra neřešíme, maximálně si třeba nachystáme něco dobrého na zub, letos v říjnu budeme mít velký dárek - druhé miminko :)

    Každopádně bych to oslavila najednou a je to :)

    My to nijak neřešíme extra, přijde mi to zbytečné - pro nás teda :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist