Deníček dítěte: Laura

Narodila se mi holčička jménem Laura

4.3.2019 3:08

Měří 52 cm a váží 3,90 kg
Porod byl přirozený na sále a trval 310 minut

Tak a můžeme na svět přivítat naší druhou princeznu. Laurinku. Oproti prvnímu porodu nádhera.
Začalo to 3.3. kolem 20 hodiny. Zacala jsem cítit divny tlak do spodku . Zkusila jsem dát koupel, ale nepřešlo to, ba naopak s tím přišli slabý nepravidelný kontrakce. Tak si říkám dobrý jdu si lehnout mám čas. Zalehli jsme si všichni s tim, že jsem napsala mamce sms, že třeba možná bude muset dojet pohlídat Sáruši. Tak jsem usla, vzbudila jsem se ve 22.43 s tím, že kontrakce daleko silnější a tlak taky. Řekla jsem si, že si dojdu na WC a zrovna když jsem si stoupla tak jako kdyby prasklo potrubí. Vzbudilo to i přítele. Tak jsem se šla osprchovat, přítel zavolal mý mamce, že ať teda radši dojede, protože rodime.
Já se nachystala a když mamka přijela tak jsme jeli, to bylo asi 23.30. Dojeli jsme do porodnice. Já pořád v pohodě. Protože tohle jsem nezažila u první, u první to byl boj o život. Prohlídku mě a dr. říká 4cm. Pichli mi něco na bolest a šla jsem na chvíli ležet ať naberu sílí. Přítel už zůstal se mnou.
Ve 2.00 jsem se dostala na 8cm.
A ve 2.55 najednou na 10cm.
Tak a jdeme rodit. Malá na dvě kontrakce vylezla. Byla úplně krásná. Nepomačkaná. Oproti Sáruši nemá skoro žádný vlásky. Lepší a rychlejší pořád jsem si nepomohla ani přát.

04.03.2019 14:03:54
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.