Víte, jak navodit tu správnou vánoční atmosféru? S pomocí venkovních i vnitřních vánočních světel!

Světelný řetěz vykouzlí vánoční atmosféruTaké se vám každoročně líbí skvěle ozdobené domy, blikající řetězy, hvězdičky, rampouchy a jiná zajímavá světla? Pořiďte si je už nyní a udělejte váš dům v prosinci svátečním, krásným a elegantním.

Kde však sehnat zajímavá vánoční světla v mnoha provedeních, barevných variantách a délkách? Bohatý výběr nabízí internetové stránky www.kokiskashop.cz/cz/dum-a-bydleni/vanoce/vanocni-osvetleni-C165/.
 
 

Z pestrého sortimentu vánočních světel si vybere každý

Ať už hledáte něco extravagantního, barevně blikajícího a nápadného, nebo spíše něco decentního, elegantního a jednoduchého, z každého stylu najdete mnohé. Velmi oblíbený je kupříkladu solární řetěz s ledovými rampouchy s blikající funkcí. Váš dům bude zkrášlovat celkem 20 rampouchů vypadajících skutečně jako z ledu. V rampouších jsou umístěny LED diody, které blikají. Nastavit si můžete jak variantu s blikáním, tak stále svítící.

Rampouchy se hodí k ozdobě balkónu, terasy, okapu… Řetěz se automaticky rozsvěcuje při setmění. Nemusíte si na rozsvícení nebo zhasínání pamatovat, což je velmi praktické. Velikost rampouchů je 8,5 cm a jsou od sebe umístěny ve vzdálenosti 20 cm. Celková délka kabelu je 5,8 m.

Velmi hezkým je i vánoční osvětlení v podobě světelného závěsu s LED diodami v teple bílé barvě o velikosti 3 x 3 m. Zkrášlovat prostředí bude celkem 128 LED diod. Můžete jej umístit do interiéru i exteriéru a může tak zdobit např. stromy, keře, okno, stěnu v pokoji, zábradlí schodiště, balkonu nebo cokoli jiného. Fantazii se meze nekladou. Pokud požadujete spíše provedení ve studeně bílé barvě, i takové je v nabídce internetového e-shopu kokiskashop.cz.

Vyberte si i vy kouzelný vánoční řetěz, závěs, ledové rampouchy, nebo světla v podobě deště a vykouzlete jedinečnou a sváteční atmosféru u vás doma i na zahradě.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist