Přítel neumí vyznat lásku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #368217 14.11.2016 17:34

Ahoj všechny, s přítelem jsme spolu něco přes 4 roky. Celou dobu mě ale trápí, že neumí moc dát najevo co cítí, ještě než jsme spolu bydleli tak mi pořád psal ze mě miluje a tak, ale řekl to třeba jen 2x a to když jsem to řekla první a on jen odpověděl já tebe taky. Kdybych já nechtěla tak mi nedá třeba celý den pusu, neobejme mě.. Já vím že mě miluje, ale umí to ukázat jen když jde do tuhého, když se mi omlouvá. Máte s tím některá zkušenost? Případně prosím o radu, moc mě to trápí. Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud chlap miluje, poznáš to i beze slov

  • terryk14.11.2016 18:01

    Poradim ti, neřeš to. Chlapi nedokazuji lásku slovy, ale činy. Pro spoustu z nich je přiznat city známkou slabosti, prostě jim to nejde přes pusu, i když to tak cítí. Tak ho zbytečně netrap :-)

  • OveckaVeru14.11.2016 20:59

    Mám to stejně :) chlap mi na to řekl to, ze mi to nechce porad opakovat - ze vim ze me miluje a tím ze by mi to porad dokola říkal by to pomalu "ztrácelo význam". Po čase jsem uznala ze ma pravdu, když přijde chvilka a řekne mi to, člověk z toho ma úplně jiný pocit :))) tak neves hlavu ;-)

  • tím že ti neříká že tě miluje se netrap, to je u chlapů normální. Spíš vidím problém v tom, že máte málo intimností, které vycházejí z jeho strany. Časem se to ještě zhorší, a jestli ti to už teď chybí, nebudeš spokojená a šťastná. Říkám ti to z vlastní zkušenosti, žiju s mužem, který je hodně chladný a jsem z toho často smutná. Na začátku jsem si toho pro zamilovanost nevšimla, teď spolu máme dítě, žijeme stereotypním životem a moc s tím už dělat už nejde, jen se s tím smířit...

  • Každý chlap, kterého jsem v životě potkala a měla s ním nějaký čas strávit, tak tohle neudělal. NIKDY!! Neřeším. Co jsme s manželem spolu, tak u nás platí to, že mu řeknu, že ho miluju a čekám, co mi z legrace řekne. Nikdy mi s vážností nevyznal lásku, ani zasnoubení nebyla žádná romantika. Jak už psaly holky nade mnou, chlapům to přes pusu nejde. Asi jen jeden mi pořád říkal, že mě miluje, ale to byl prachobyčejný manipulátor a sobec, který mi akorát zprotivil růže (kupoval je každý týden). Já si raději počkám na nějakou pusu, výlet, hezký večer a povídání než na nějaký slova.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist