Měsíčky při TV

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395183 16.10.2018 13:47

ahoj.včera ráno jsem dostala první měsíčky,koupila jsem si vložky ria.jenže zítra máme dvouhodinovku těláku a děláme gymnastiku.můžu cvičit s tou vložkou? :( :(

ahoj.tak jsem to přežila :-) pak jsem si koupila always a připadá mi že sedí nejlíp.s těmi nohavičkovými kalhotkami a legíny se ani nehla. tak moc díky!!!
jen mám zas každý den bílej výtok :-( :-D neublíží mi nějak když mám pořád vložku? jen na noc jí vždycky vyndám

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ano, můžeš cvičit i s vložkou, jen doporučuji před TV si ji vyměnit. a taky mít dobré kalhotky, kde bude dobře držet - na některých materiálech to lepidlo z křidýlek držet moc nechce.

  • Ano, cvičit můžeš i s vložkou. Doporučím vložku s křidélky, která ochrání i okraje. Před hodinou si dej novou vložku a hned po TV vyměň.
    Pokud budeš mít zítra MS silnější, klidně v hodině požádej učitelku, ať tě pustí na WC a vložku si vyměň. Určitě se tam najde chvilka, kdy budeš moct jít.
    Jednou jsem na TV taky měla vložku a silnější MS. Vložka mi protekla, ale měla jsem tmavé kraťasy a nebylo to vidět. Takže je fajn mít černý spodek, např. elasťáky.

  • Kdyz nemas MS, je vhodnejsi pouzivat intimky. Stejne hako pisledni den MS, kdy jen takzvane spinis. Jsou tenoucke a nejsou citit vubec. Jen je potreba je vymenovat, nenechavat cely den jednu, muze zpusobit infekce. Kazdy den se myj, staci vodou, prip. muzes koupit nejaky intimni gel (napr. Lactacyd).
    Jinak pokud to neni nutne, intimky nepouzivej.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist