Lidi o mě tvrdí, že jsem arogantní člověk

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395658 16.10.2018 18:32

Prosím vás jak se chová arogantní člověk? Potřebuju to vysvětlit víc do podrobna. Jde o to, že o mě lidi říkají, že jsem arogantní. Vím jen to, že to je něco spojený s egoismem, ale chtěla bych to vysvětlit dopodrobna, jak třeba arogantní lidi mluví, abych věděla v čem dělám chybu..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pro me arogantni clovek je clovek ktery se chova povysene, vsude byl, vsechno zna.. sobec. Na tom jak se citi druhy clovek mu moc nezalezi.

  • "Arogance (franc. arrogance) je povahová vlastnost lidí, kteří dávají najevo nadměrně silné ego, nadměrné sebevědomí. Projevuje se jako naduté, domýšlivé, pyšné či pohrdavé vystupování vůči druhým lidem." - wikipedia

    K tomu popisu by som doplnila ešte neohľaduplnosť.

    Ľudia však často mylne nazývajú arogantným každého, kto sa nebojí prezentovať vlastné názory a nejde s davom. Môžem ti však s istotou povedať, že arogantného človeka nezaujíma, čo si o ňom druhí ľudia myslia, takže podľa mňa arogantná nie si, len ti ľudia zle rozumejú.

  • buccaneerka216.10.2018 19:36

    Mně na gymplu řekla psycholožka, že jsem arogantní, na podkladě toho, že při testování jsem dokončila, položila tužku, opřela se a rozhlížela po třídě.:-D

    Jinak arogantní je podle mě člověk, který má na všechno odpověď, poučuje druhé, že něco dělají špatně a on to umí lépe, ukazuje svými slovy, intonací a jednáním, že je lepší než druzí.

  • O me to tvrdí taky :-D a skutečně to někdy na sobe vidim pristihnu se. Jak se arogance zbavit? :-D

  • sono217.10.2018 14:07

    A možno si len pekná a sebavedomá. To tiež vadí ľuďom a hneď použijú slovo arogancia.
    Možno keby sme vedeli nejaký príklad, či to tak ozaj je.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist