Jak se oholit do hladka?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58621 1.2.2012 17:27

nikdy mi nejde s eoholit uplně..je to asi blbej dotaz..ale vrtá mi to hlavou.. vždycky když se oholím tak ty chloupky jdou přeče jen vidět... a když se oholím "proti" tak tam mám pupínky... :/ už nevím jak být dokonale hladce oholená... poraďte někdo:-):'-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hlavní je pořádně ostrá žiletka! A já se holím tak, že se oholím ve směru růstu co nejvíc a pak to doholím jakoby z boku. Ne proti, ale se strany a oholená jsem vždycky perfektně. Ale nevím, jestli ti to pomůže, nicméně zkusit to můžeš;)

  • Ahoj, myslím, že záleží na tom jaký žiletky používáš a taky jak jsou chloupky dlouhé :-), mě třeba vyhovují tak 3 nebo 4 břitvy :-) a taky tak týden dlouhé chloupky. Když je holím dřív vždy tam jdou vidět :-):-(

  • mám to samé..taky bych uvítala nějaké rady:)

  • Já myslím, že ani ostrá žiletka nepomůže. Podle mě jedině vytrhat brazilskou metodou. Nebo cukrovou depilací. Pak prý nejsou ani pupínky. I když ta mě osobně doma nejde, lepí se mi to na kůži a nejde strhnout.

  • Ostrá žiletka je základ, já jenom dodám, že pupínky tam má zpočátku asi každá, protože kůže je tam dost jemná a trvá, než si na holení zvykne. :)

  • ahojky.já se holím už tak 10 let a pupínky mám stále..:-(

  • Já mám úplnou pohodičku, přítel si koupil elektrický strojek s planžetou (to je na tom to důležité) zn. Braun, nakonec ho použil asi 2x, prý má "blbé" vousy a líp se mu holí normálně žiletkou. Tak sem mu ho zabavila a je to super! Mohu holit do všech směrů i proti směru růstu a chloupky jsou krásně oholené, nemám pupínky ani zarůstající chloupky (na ty jsem dříve s žiletkami trpěla). Navíc se s tím dají i krásně oholit třísla, tam sem měla vždycky problémy, jak je ta kůže hodně jemná, tak se mi dělali hodně pupínky. Sice je to dražší mašinka, ale když si vezmete kolik utratíte za žiletky, holící pěny, krémy a výsledky nejsou nic moc. Tohle opravdu doporučuju! Ten co mám já je Braun Series 7, stál asi 5 500,-- Kč (ale už je to dřív, teď bude levnější), je k tomu dobíjecí a čístící stanice (to čištění považuji za velké plus), náplň do čistící stanice stojí asi 350,-- Kč a jsou v balení 2 nádobky, jedna nádobka vydrží cca 2 měsíce (tato doba není ovlivnitelná četností čištění, tekutina je s alkoholem a odpařuje se, takže se vyplatí používat a čistit co nejvíce). Já ze své zkušenosti opravdu mohu doporučit, kam se hrabou žiletky :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist