Jak rosteme
Filip má 0 roků a 4 měsíců

  • 23.09.2014
  • Měří 63,5 cm
  • Váží 5,65 kg

Dneska jsou to přesně čtyři měsíce, co naše dráče obývá tuto planetu. Za tu dobu zvládlo neuvěřitelní věci.
- Hitem je momentálně trčení hnátek, uchopování čehokoliv v dosahu a následné přesunutí ukořistěného předmětu do hubičky.
- Bravurně se dovede otočit na oba boky, aby se mohlo přisát, chytit šprušlí na postýlce nebo matky za ksicht :)
- Má za sebou první smích pěkně od plic, i když to zní spíš jako kašel nebo hejkání.
- Předvčírem se poprvé otočilo na bříško, ale mělo z toho takovej šok, že zůstalo několik minut ve značně nepohodlné poloze.
- Také už déle udrží pozornost a dovede se radovat z pozornosti lidí, které poznává. Bohužel jich zatím nepoznává moc a na zbytek křičí zřejmě v obavě, že do něj zabodnou injekci :)
- Pokouší se zvednout na ručičkách, když leží na bříšku, ale pořád nějak ne a ne to vybalancovat, takže se obvykle skulí na bok a pak na záda.
- Taky se svede oběma ručičkama chytnout dole za hnátky a jednu si strčit do tlamičky. A hrozně ho štve, že ta druhá mu mezitím unikne :)
- Jo, a to jsem ještě zapomněla, že od osmi od večera prospí celou noc do 4 až 7 ráno :) Přes den pak dohání v jídle, co nestihl v noci, takže poslední dobou kojíme klidně i každý dvě hodiny, pokud zrovna nejsme na výletě :)

Dnes jsme také dostali první injekci sinflorixu, doprovázenou hurónským řevem. Prostě máme nejhlasitější dítě na okrese :)

25.09.2014 15:16:27
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.