Byla jsem na těhotenském vyšetření: Kardiotokograf

7.8. 11:00

A jak vyšetření dopadlo?

Čtvrtý monitor za mnou a mám MOC DOBRÉ zprávy! Malý otočený sice je, ale vůbec ne tak, jak jsem si myslela. Udělal dva obraty - jedním se přestěhoval zleva doprava a druhým zádíčkama dovnitř, a proto mi tam tak rejdí v bříšku. Ale jinak je hlavičkou dolů a normálnímu porodu nic nebrání :-) doktorka říkala, že si to maminky často pletou právě s obratem hlavičkou nahoru. Takže jsem opravdu moc šťastná! Udělali mi i UTZ (kvůli tomu, že si taky sami podle vyšetření bříška mysleli, že je hlavičkou nahoru) a znám i váhový odhad - 3197 g (prý -+ 400 g). Tlak mi leze už trošku nahoru 120/75, moč OK a monitor prostě ukázkový - krásně tam jde už vidět práce dělohy :-)
Na začátku mě ale PA opravdu vystrašila, protože když jsem ji řekla, že si myslím, že se mi malý přetočil, tak ona na to hned "Ale božátko moje malé, to je mi vás tak líto a zrovna tak na konci ve 39tt. No tak to asi jedině císař no... Ukažte, no dnes tady máme 4, tak to bychom zvládli i dnes" :-D vysoukala jsem ze sebe jen "No tašku mám s sebou no..." Ale vše dobře dopadlo. Malý je šikulka a mamča prostě jen panikaří ;-)
Vypadá to, že jak byl malý napřed o 4 dny, tak teď je cca týden pozadu dle měření :-) jdu si zjistit, co znamenají ty zkratky :-) Aaaaaaaa já mám RADOST!!!!

Obvod hlavičky 32,5 a bříška 34 :-D ještě že jsem s aniballem na těch 29 cm :-D

CTG4 UTZ4 - 1 UTZ4
07.08.2017 11:06:36
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.