Hračky na zahradu: Tipy na to, co by vašim dětem nemělo chybět

Pokud máte dům se zahradou, děti si mohou skvěle vyhrát. Hodí se k tomu pořídit několik základních hraček, které nabízí spoustu zábavy a využití najdou po mnoho let. Přinášíme vám tipy, co vybrat jako univerzální základ.

Hračky na zahradu: Tipy na to, co by vašim dětem nemělo chybět

Domeček na hraní

Nabízí se pár produktů, které můžete pořídit na zahradu, pokud chcete svým ratolestem poskytnout co nejvíce zábavy. Skvělým vybavením zahrady je domeček na hraní. Ten najde různé využití – poskytne dětem zázemí, ve kterém si mohou hrát, rozvíjet svou fantazii a užít si rozmanité zážitky. Stane se jejich královstvím, ve kterém zažijí spoustu dobrodružství. Domeček může být doplněn o skluzavku či velkou prolézačku, aby nabídnul ještě více zážitků. Na výběr máte z mnoha možností, rozmanitý sortiment umožňuje zařídit si dětská hřiště rovnou na své zahradě.

Velké hračky

Ústředním bodem zahrady se mohou stát i jiné velké hračky. Jednou z věcí, které si děti rozhodně zamilují, je trampolína. Hodí se pro jednotlivce i skupinky kamarádů. Kromě toho by nemělo chybět také pískoviště. Vybírejte praktickou konstrukci – chybět nesmí víko či plachta k zakrytí. Přidat můžete i houpačky či samostatnou skluzavku.

Menší vybavení

Samozřejmě se nabízí i menší hračky na zahradu, které se vejdou na každý pozemek a nejsou tak nákladné. Jedním ze skvělých tipů jsou autíčka, na kterých ratolesti mohou jezdit. Nabízí se stylová auta, ale třeba i traktory, náklaďáky a podobně. Zajímavou volbou je malý dětský stan, který poskytne zázemí pro různé hry. V neposlední řadě můžete zařadit i vodní prvky, ty v létě přijdou vhod.

Nabídka produktů je opravdu rozmanitá, může proto být složité vybrat. Představili jsme vám základ, který ocení každé dítě. Ovšem možnosti jsou neomezené, můžete proto přidat i další věci dle individuálních zájmů. Pestrý sortiment nabízí Ministerstvo Hraček.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist