Brzy padnu vysílením:-)

Tak jak jsem byla šťastná, že Milda má první zub a naprosto bez komplikací a že Lumča neměl problémy ani u jednoho zoubku, tak už to přišlo. Mildovi se nejspíš klube druhá jednička a moc to nedává. Pořád jen ječí, v klidu je jen, když se chová. Ani v kočárku se nezklidní. Takže já už mám ruce vytahané až na zem a záda přelámané na kousky. Přece jen těch jeho necelých 10 kg se řádně pronese a i když ho mám v klokance, tak se toho moc udělat doma nedá. Budí se tak 3x za noc. Vše si cpe do pusinky a slintá tak, že by potřeboval pláštěnku. K tomu dostal průjem a zvýšenou teplotu. Už aby ten zoubek byl venku a byl zase na chvíli klid. Chudák Lumča dělá spoustu věcí teď za mne. Poklízí nákup, nádobí z myčky, věší prádlo... Vše, co mi upadne na zem, mi podává, protože s tím klíštětem, co na mne neustále visí, to moc nejde.:-)
Navíc mne trápí MS. Čekala jsem na ni 65 dní. Pak dorazila v takové síle, že to jsem ještě nezažila. V noci jsem se pro jistotu vypodložila i porodnickými vložkami, co mi ještě zbyli a i tak jsem protekla. Tampony super nevydržely ani 2 hodiny, takže jsem nosila jak tampon, tak vložku. Dnes už jsem 8. DC a stále ještě špiním. No snad to brzo přejde.
Momentálně zateplujeme barák (manžel to dělá sám), takže ho vůbec nevidím. Akorát ráno, když odchází do práce, když náhodou v tu dobu se vzbudí Milda, že má hlad. Pak když dorazí z práce, tak si dá rychlý kafe a maže zateplovat a pak možná večer se mineme, než jdeme spát. Takže s dětmi mi teď moc nepomůže a já začínám být zralá na blázinec.:-D
19.08.2014 21:22:17
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.